Belasting betalen is bij wet verboden

Tenminste, volgens http://wetten.overheid.nl/BWBR0024282/2016-08-11,

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme.

Geldend van 11-08-2016 t/m heden (in dit geval 04-11-2016)
Want wat wordt er betaald van gestolen geld? Straaljagers, bommen, enzovoort. Deze worden ingezet tegen burgers welke geen van ons ooit hebben bedreigd. En zelfs niet het zgn. “Land” (#Rutte z’n baantje, je moet wel heel blij zijn met die #antidemocraat om je leven voor ‘m te willen riskeren). Dus is dat #staatsterrorisme, wat niet gefinancierd mag worden – volgens de staat! Dat is de enige wet die ik ken waar ik het ten volle mee eens ben.
Een van de eerste wetten die er destijds zal zijn aangenomen verbiedt #diefstal, dus belasting betalen is al eeuwen lang verboden. Natuurlijk ben ik het eens met een wet tegen diefstal, maar er is er slechts eentje welke ik toejuich!)
En als heel Nederland zich heel braaf aan de wet zal gaan houden, zal ook het (risico op) #contraterrorisme ook navenant dalen (tot 0), want dàt wordt uitgelokt door bommen te blijven donderen op onschuldige burgers, en die burters hebben nog het grootste gelijk van de wereld met hun contraterrorisme.  Ze begaan echter een ernstige denkfout, als ze denken dat wij westerlingen tegen het regime in opstand zouden komen uit zelfbescherming.Want wij hebben ons laten hersenspoelen door onze overheden, dat de overheid goed & lief & nodig is, en dat ze gelijk heeft met alle terreur, en dat wat zij doet, trouwens geen terreur is, en dat ze luistert naar de wensen van de burger. En dus, wíl de burger alles wat de overheid doet. En dus… verdient de burger het om opgeblazen te worden. En heeft opblazen van burgers invloed op overheidsbeleid. Dat laatste is wel degelijk het geval, omdat er een belastingbetaler minder is, wordt de overheid boos, en gaat ze voor bakken geld (- ietsje – meer dan wat die ene burger in een jaar betaalt) meer straaljagervluchten sturen om nog meer Arabieren te vermoorden – wat ertoe leidt…
De overheden zullen dus doorgaan, totdat die Arabieren aan #appeasement doen. Dat laatste heeft niet gewerkt met Neville Chamberlain & Hitler, en het zal ook niet werken bij de westerse overheden & “de moslims”.

Ik snap nu de echte reden dat #Wilders heeft mogen blijven leven (de fout met de noord op Pim #Fortuyn was niet dat het alleen maar de afkeer van links heeft versterkt, maar dat de overheid zo’n briljante marionet was ontvallen) want Wilders (& Fortuyn) hebben de door politieke correctheid bezaaide bodem bewaterd, om nu fijn alle moslims (dus Arabieren) te demoniseren.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s