NAP; premier-filosofie

Als premier moet je een universeel toepasbare filosofie hebben. Die heeft #GeertWildersPVV niet, die schopt alleen maar tegen links aan (op zich heel gezond) en tegen de gevolgen van links (massa-immigratie, van vreemde culturen die zich niet aanpassen). Het #Non-AgressiePrincipe, het #NAP, is een verstandigere/ruimer toepasbare filosofie. Het klinkt simpel, want dat is het ook, kijk maar:”Als jij mij met rust laat, laat ik jou ook met rust.” Op deze manier,is een gezonde samenleving veel makkelijker te bereiken. Ik zeg niet “op te bouwen”, want dat impliceert weer #agressie, #MaakbareMaatschappij, en daarom is de samenleving nu juist ongezond, omdat de politiek blijft proberen om van bovenaf op te leggen, zowel links als rechts maakt zich daaraan schuldig. Daarom hebben we een partij nodig die het ééndimensionalelinks-rechts “spectrum” ontstijgt; dus http://stemlp.nl is de beste keuze.

Het NAP is niet hetzelfde als het Christelijke “de andere wang toekeren”, want volgens het NAP mag je jezelf wèl verdedigen. Oftewel het past perfect bij Arnold #Toynbee: “Een samenleving die geen antwoord heeft op de gestelde uitdagingen, is gedoemd te verdwijnen.”
Daarom is http://stemlp.nl de best denkbare partij.

(Waarom zouden immigranten zich aanpassen? Hun voorgangers hebben onze #cultuur al grondig veranderd/vervangen, en wij #autochtonen (sorry: inwoners vanaf geboorte, IVG’s) hebben nog niet door dat onze cultuur de minderheidscultuur is geworden. De immigranten komen terecht in zo goed als dezelfde cultuur als waar ze vandaan komen. De IVG’s worden door Politieke Correctheid gedwongen te veranderen, omdat het afkeurenswaardig is, om de cultuur van immigranten niet te respecteren.)

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s