Lijstje CO2-verraad

Wanneer ik spreek over dat de overheid er alles aan doet om de #CO2-uitstoot te maximaliseren, wat bedoel ik dan?

F-16s slobberen per uur zo’n 2250 tot 3000 liter kerosine op (Met nabrander: 400l/minuut, 24000/uur!). Met welk doel? Om mensen te vermoorden. Welk doel heeft die hondsdolle moordwaanzin? Om Arabieren tegen de Europeanen op te zetten, wat weer leidt tot meer contraterreur, wat weer een smoes is om ons meer te bespioneren, met de Stasi (ofwel zoals de primitieve Oost-Duitse, ofwel de high-tech Amerikaanse #NSA). De Oost-Duitse stasi moest nog werken met bevolkingsleden die elkaar heel a-sociaal verraadden, en dan te bedenken dat het communisme zgn sociaal was. Het is #links eigen om bevolkingsgroepen tegen elkaar uit te spelen, dit verklaart (mede) waarom. Bovenop het sadisme links dat links eigen is.
Stoplichten branden vaak op lege kruisingen, of kruisingen met slechts 1 wachtend voertuig. En als de bestuurder van dat voertuig het lef heeft om door rood te rijden, volgt een heel dikke boete, want je bent toch o, zo gevaarlijk en asociaal bezig als je door rood rijdt!
Zoals Frédéric #Bastiat al zei: de zekerste manier om respect voor de wet te bereiken, is door te zorgen dat de wet respectabel is. (Dus geen enkele overheidswet zal op respect kunnen rekenen).
De overheid heeft de fiscale stimulansen en ontmoediging dusdanig ingeregeld, dat hogere CO2-uitstoot onvermijdelijk is geworden. Neem bv een Tesla, een volelektrische auto welke 1/5 kWu/km verbruikt (volgens verbruiken.nl), en dat terwijl de CO2-uitstoot van de gemiddelde elektriciteitscentrale in Nederland (volgens het CBS) 500g/kWu is, dus: 1/5 * 500 = 100g CO2/km uitstoot van een door de overheid bewierrookte Tesla. Dit zit ruim boven de 0g (…). Volgens deze tabel valt de Tesla dus onder 22% bijtelling: http://www.anwb.nl/auto/autobelastingen/bijtelling (op het uiterste randje van “zuinig”)
Dit betekent ofwel dat de overheid:
gruwelijk incompetent is, danwel:
gruwelijk vijandig jegens de bevolking.
De overheid heeft zich tegen de bevolking gekeerd en heeft dus afstand gedaan van haar bestaansrecht. (Dacht je dat bonnenquota opleggen aan politieagenten al volksvijandig genoeg was, gooien ze er nog een schep bovenop)
Niet de Nederlandse overheid, maar toch: Echelon, het vertrouwd incompetente (want van een overheid) afluistersysteem van de Anerikaanse overheid verbruikt zo gruwelijk veel energie, dat het Tenth Amendment Center (http:// TenthAmendmentCenter.com ), een effectieve manier heeft gevonden om die volksgevaarlijke afluisterpraktijken te staken: maak dat de staat waarin die centra gevestigd zijn, geen koelwater meer leveren aan dat federale gebouw (volgens het artikel 10 van de grondwet). Dan smelten die grote hoeveelheden superveel stroom slobberende computers, of ze vatten vlam, hoe dan ook: de burger vaart daar wel bij.

En omdat #Obama in zijn state of the union en elders, (regelmatig) heeft aangegeven te geloven in de CO2-leugen, maakt dit hem tot een landverrader.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s