De klassieke politiek heeft niet lang meer

De klassieke politiek heeft als uitgangspunt de overheid/de politiek. En in geen geval dus de bevolking. Die rangorde klopt niet: de plaats van de politiek in de rangorde, staat zo ver onder de burger, dat ze spreekwoordelijk in China zit.
Want (ik heb het geloof ik al eerder gezegd), de politiek is alleen in staat tot bedriegen, liegen, verwoesten, vermoorden, stelen (om alle voorgaande te financieren). Dat wil zeggen, dat:

  • zonder politiek, de burger floreert. En:
  • zonder burger, politiek niet kan bestaan.

Dat laatste maakt het gedrag van depolitiek des te onbegrijpelijker: de politiek heeft zich gekeerd tegen de burger, door oa maximale #CO2-uitstoot te veroorzaken. Dat doen zij onder andere dmv F-16’s die 3000L kerosine per uur verstoken, of Leopard-tanks, die op bebaande weg – dus in optimaal zuinige omstandigheden – een verbruik halen van 1:0,3 met hun biturbo diesel-V12 van bijna 50L slagvolume met 24,1pk/ton (vgl dit met straatmotorfietsen die zonder enige moeite om zuinig te rijden 1:17 halen, of met hypersportmotorfietsen op kenteken, die kortgeleden de revolutionaire 1pk/kg-grens hebben weten te doorbreken, met 200pk en dus 200kg – weliswaar overdreven sterk, maar toch: 200kg is vrij weinig voor een straatvervoermiddel; volgens de wetten van Newton kost het dus weinig energie om een motorfiets in beweging te krijgen)
Maar ook door het verkeersbeleid, dat er op gericht is om zoveel mogelijk files te veroorzaken – niet alleen op de snelwegen, maar ook op de regionale wegen, waar n.b. electra wordt ingezet om het verkeer tot stoppen te dwingen, namelijk met stoplichten op lege (!) kruisingen.
Of het milieuvriendelijke openbaar vervoer: wat inhoudt dat de treinen en bussen en trams regelmatig zo goed als leeg rondrijden, stoppen en wegrijden, het verkeer ophouden, en dus gruwelijk veel energie verkwisten, en nogmaals dus een ramp zijn voor het klimaat.

Daarom is de aanklacht wegens land-/hoogverraad volstrekt terecht; zij houden bij hoog en bij laag vol dat het Gorisme volstrekt waar is (en zelfs wetenschappelijk bewezen!) en dus valt niet te ontkennen dat zij door onnodig hoge CO2-uitstoot te veroorzaken, ons proberen te vermoorden, of op zijn minst ons bestaan zo onprettig mogelijk te maken/schade toe te brengen.

Veiligheid

Zij maken de wereld onveilig door de onophoudelijke strafexpedities tegen bv #Arabieren die ons nog nooit iets hebben misdaan, of zelfs maar hebben gedreigd te doen. Die strafexpedities maken de nabestaanden van de slachtoffers van het westerse #staatsterrorisme begrijpelijk boos, en dus worden er moordaanslagen (#contraterrorisme) gepleegd op de makkelijkste doelen, want, o nee, de terroristen moeten beschermd worden, want zij zijn “nodig om het land te besturen”. Nou, het blijkt wat voor productieve bijdrage zij leveren! Omdat dit democratieën zijn, en de overheden alleen maar de opdrachten van de bevolking volgen, zijn dienoordaanslagen op Arabische burgers dus de wensen van de westerse bevolking, die om hun bloeddorstigheid het dus niet verdienen om als mens te worden beschouwd of behandeld, maar het juist verdienen om, als de duivels die het zijn, afgeslacht te worden.

Oplossing?

O, maar tegen dergelijk terrorisme wil de overheid ons verdedigen, maar daarvoor moet zij wel meer mogelijkheden krijgen om de burgers te bespioneren, want tussen die burgers zitten ook “#terroristen”.
Voorkomen is toch beter dan genezen? Het is zeker veel goedkoper, en veel beter voor de volksgezondheid, veiligheid en het milieu.

En om onder meer die redenen heeft de klassieke politiek geen bestaansrecht meer. Dus geen #VVD, #PVDA (Partij tegen de Arbeider), #CDA, #GroenLinks, #SP, of #PVV meer. Tijd voor #non-agressie.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s