Terreur en democratie

Nee, dit bericht gaat niet over de ingrijpende (en gegarandeerd oneffectieve) spionage op het volk, waarmee men zogenaamd de terroristen wil vangen (achteraf, alsof hèn doodschieten de slachtoffers weer doet herreizen)
De werkelijke oorzaak van het probleem ligt dieper: omdat het westen zgn democratisch is, keuren wij als volk de staatsterreur in Arabië goed, sterker nog: wij geven er zelfs opdracht toe. De overheid luistert alleen maar naar het volk zo schijnt), met “onze” befaamde democratische instituten, die ook met veel geweld in Arabië moeten worden ingevoerd, of ze dat nu willen of niet. Omdat de overheid alleen maar onze wensen uitvoert, proberen de contra-terroristen middels ons het gedrag van onze overheid te veranderen. Gaat ze dus nooit of te nimmer lukken.

En dat terwijl in werkelijkheid de Nederlandse overheid haar uiterste best doet om niet naar het volk te luisteren (IJburg, associatieverdrag, dagelijkse praktijk, asfalt). Dus eigenlijk is het volk niét in staat om de overheid tot de orde te roepen. En zijn de burgerslachtoffers zinloos vergoten bloed Daarom moeten wij zsm de hele wereld duidelijk maken dat Nederland geen democratie is, maar een oligarchie/dictatuur waar de overheid aan de macht is. Want dan keren de contraterroristen hopelijk hun aandacht op de èchte schuldigen ipv de burgers.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s