Sociaal beleid sloopt de samenleving

Onlangs was er een brand in de stad #Culemborg, eerste berichten spraken over een moskee. Van de reacties op Twitter zou je moeten huilen: sommigen hoopten dat er lekker veel (zwarten) waren gestorven. Gevolg van de opgedrongen multiculti-politiek. Fijn dat de politiek zo heel goed weet wat de beste manier is om een verdraagzame samenleving te telen. En wanneer dat blijft mislukken, is dat de schuld van het volk. Want tenslotte weet de overheid het beter dan het volk, want die racisten werken opzettelijk niet mee.
In plaats van zich te bezinnen over waarom het mislukt; of het gedram van de politiek daar toevallig niets mee te maken heeft. Het kan niet anders dan dat hun aanhoudende gedram, waar ze zelfs een ministerie van Desintegratie voor hebben opgesteld. #Agressie helpt niet je doelen bereiken, in tegendeel zelfs, dat maakt dat je slachtoffers gaan bokken en steigeren, en dat levert zulke wanstaltige emoties op, als bij bovengenoemde brand

Hiermee wordt maar weer aangetoond dat de overheid de grootste private instelling van het land is, want politici doen maar wat zij leuk vinden, op onze kosten van/ten koste van ons.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s