Arabische appeasement

Het #permabombardement op de #Arabieren zal niet leiden tot een stop op “moslimterreur”, volgens de volgende heel simpele redenering: een dergelijke verandering staat of valt ermee dat de Arabieren zo dom zijn, om een #appeasement-politiek te gaan voeren. En aangezien er heel veel Arabieren zijn geëmigreerd naar #Europa, waar hun kinderen op school leren dat Neville #Chamberlain’s appeasementpolitiek niets heeft uitgehaald, wordt die kennis ook aan het land van oorsprong doorgegeven, waardoor er daar geen animo ontstaat om dergelijke appeasement te bedrijven.
Verergerende factor is, dat die burgers daar volstrekt onschuldig zijn, en de #Amerikaanse (en dus #Nederlandse) agressoren hen uit het niets zijn gaan aanvallen. Daarom helpt niets doen niet; niets doen heeft ertoe geleid dat ze worden opgejaagd door bloeddorstige waanzinnigen met westerse vlaggetjes op hun uniformen, en dat hun wanhopige woede zich dan ook keert jegens de landen van oorsprong van die #agressie, makkelijk te herkennen aan de vlaggetjes.
Dus niet alleen is de moord-politiek misdadig en #immoreel, zij is ook contraproductief (door een onophoudelijke stroom contra-terreur te veroorzaken), en het ministerie vsn ofensie moet afgeschafd worden, de straaljagers & tanks omgesmolten tot #ploegscharen, de geweren kunnen worden verdeeld onder de bevolking ter #landsverdediging – volgens het wel-effectieve Zwitserse model. De svhepen kunen ongebouwd worden om een nuttige rol te plegen in de kooopvardij als vrachtschip.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

One thought on “Arabische appeasement”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s