Met betrekking tot Hans-Hermann Hoppe’s Myth of national defense

Ik lees net Hans-Hermann Hoppe’s Myth of national defense, waarin hij Mises’ voorwaarden opsomt. Een staat is  pas als capabel tot verdediging van de veiligheid van haar onderdanen te betitelen, indien zij:

  1. democratisch georganiseerd is, en
  2. onbeperkte afscheiding toestaat.

Vwb. (2): ipv een #nexit, stel ik een #Hexit voor. Afscheiding van Den Haag – eventueel ook als #Rexit te betitelen: Rutte-exit.
Echter vwb (1)&(2) beiden, kan ik zeggen dat zo goed als geen enkeke staat capabel (of bereid!) is tot daadwerkelijke verdediging van haar burgers, noch tegen zichzelf, noch tegen buitenlandse agressie. Daarom is verediging een taak die bij de staat vandaan omet worden gehaald en bij de burgers moet worden neergelegd, want burgers zijn tenminste bereid om te pogen burgers te verdedigen staten zijn alleen bereid om burgers in gevaar te brengen. Denk niet alleen aan Gestapo, KGB, NSA, Stasi, enz., maar ook aan de volstrekt opzettelijke poging om de lessen van Sun Tzu te vergeten, en de (onschuldige!) burgers in Arabië op te jagen als onbeschermd wild. In combinatie met de klaarblijkelijke poging om door te gaan met de staatsterreur totdat zij beginnen met appeasement, welke inhoud dat zij niets terug doen. Dan te bedenken dat zij om te beginnen niets deden, en dat niets doen hen zo wanhopig in het nauw hebben geplaatst, dat hun enige optie is, om een contra-terreurcampagne te beginnen, waarmee de overheid dus de veiligheid van burgers verminderd,
En Sun Tzu heeft in The art of war geschreven dat je een vijand altijd een uitweg moet bieden, zodat zij zich kunnen terugtrekken, omdat zij anders wanhopig zullen blijven vechten tot de laatste man. Zolang de Arabieren zich beseffen dat niets doen niet helpt, zullen zij wanhopig blijven vechten tot het bittere einde.
Ook al zouden de Arabieren/moslims (inclusief de Europese en Amerikaanse moslims) een keer appeasement proberen, een eenzijdig staakt-het-vuren, dan zou dat worden aangegrepen als een veilige gelegenheid om nog meer bommen op ze te werpen, want “het zijn tenslotte gewelddadigerds”.
Daarom: hanteer het #Zwitserse model van landsverdediging en leidt alle mannen op tot soldaat, hanteer een klein vast korps van bv sergeanten, om de manschappen op te leiden, te leren schieten. En verplicht ze dan allen om een geweer met munitie in huis te hebben.
Dit garandeert op zich al dat de misdaad daalt: want dat leger zal dan alleen kunnen worden ingezet ter #verdediging van de landsgrenzen, en niet (zoals alle westerse legers behalve misschien Duitsland) op strafexpeditie kan worden gestuurd, naar onschuldige landen. Wat op zich een hyperagressieve overheid vereist. Dat is de reden dat Zwitserland zo bizar weinig moorden en zelfmoorden kent: de overheid daar is minder druk bezig met onderwerping van de wereld, om het #VierdeRijk te bewerksrltelligen, dat beïnvloed de burgers. Dus op deze manier kunnen wapens ingezet worden om de vrede en veiligheid te bewerkstelligen, zonder ook maar te dreigen iemand er zeer mee te doen.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s