#NAVO-ultimatum

Naar aanleiding van: http://www.ad.nl/buitenland/minister-hennis-legt-navo-ultimatum-van-vs-voor-aan-kabinet~ad439c07/

Deze brief heb,ik vandaag (11mrt 2017) ,naar sociale media, de krant, en de tweede kamercommissie van Veiligheid en Justitie gestuurd:

Het geduld van de Amerikanen is op? Mooi! Dat van de Nederlandse burger ook. Het wordt tijd dat de #NAVO een defensief pact gaat worden, ipv het offensief buiten het vrerdragsgebied in te zetten. De NAVO-operatie in #Afganistan toont aan hoe belachelijk het is! Weet je hoe je daar vanuit de Noord-Atlantische regio komt? Door de Zuid-Atlantische oceaan van, rond de Kaap de Goede Hoop, door de Indische oceaan, door de Arabische zee (langs de drie NAVO-bases in Irak!), door Pakistan (te voet, of per trein). Dat de andere NAVO-legers tot nog toe doodleuk meehielpen met de openlijk imperiale ambities van het #vierdeRijk, dat wordt nu door Mattis op het spel gezet dooruit de hoogte meer van òns geld voor hún oorlogen te eisen.

Als niet Hennis maar ik minister van ofensie was had ik het antwoord al direct teruggestuurd: aju, en die foute JSFs mogen jullie ook houden, wij gaan onze strijdmacht op VERDEDIGING inrichten, dat betekent geen strafexpedities meer, welke wrevel van buitenlanders opwekken en daarmee Nederland onveilig maken. Tijd voor het non-agressie-principe! (#NAP)

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s