#NexitNAVO

De #NAVO, de Noord-Atlantische Verdrags Organisatie, is allang geen verdedigingsalliantie meer. Is ze dat ooit wel es geweest?

Ze wordt nu alleen voor aanvalsdoeleinden ingezet, (is zelfs nog nooit defensief ingezet!) en voortdurend door de Amerikanen buiten het verdragsgebied ingezet. Voorbeeld: er vechten NAVO-soldaten in Afghanistan. Om vanuit hrt verdragsgebied in Afganistan te komen, moet je

  • De Zuid-Atlantische oceaan doorkruisen
  • Kaap De Goede Hoop ronden
  • De Indische oceaan doorvaren,
  • De Arabische zee door (langs Irak, met x-tal NAVO-bases), aan wal gaan in Pakistan, te voet noordwaarts, en dan,ben je eindelijk in Afghanistan. En,wasromeigenlijk? Om Nederland te verdedigen?

Kortom, de NAVO is ook maar het speeltje van Amerika’s #VierdeRijk-ambities. Laatdie hodsdolle vampier van een,Obama (tegenwoordig dan Trump, we moeten maar zien watern oorlogszuchtige maniak dat is) maar zelf, met wat van z’n vriendjes (zoals de minister van offensie, en wat lobbyisten voor de oorlogsindustrie) maar zelf daarheen gaan, en met gevaar voor eigen,leven hùn meerdere eeren glorie zien te vergroten.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s