Rekeningrijden

Dd 25mrt 2017: Het komt nu weer in het nieuws, nu de Stalinisten de macht ruiken. Daarom even dit:
Op zich moet ik zeggen dat rekeningrijden (Engels: Highway / peak pricing : http://wp.me/p8008w-6y) niet eens zo’n erg slecht idee is. Een van de redenen dat er nu zoveel files zijn, is dat de wegprijs voor iedereen constant is, terwijl de prijs juist een briljant middel is om schaarse middelen te verdelen onder zij die het hard nodig hebben, en zij die het minder hard nodig hebben.

Echter, moet die 2e groep wel in staat zijn om te kunnen kiezen. Nu heeft de overheid ervoor gezorgd dat dat niet het geval is. (Begin me toch alsjeblieft niet over het OV, hè! Als iets aantoont dat je geen flauw idee hebt waar je het over hebt, is het dat wel. Zeker met die beroerde chipkaart!
En omdat het uit de koker van GroenLinks komt, zal het neerkomen op een ordinaire prijsverhoging/boete.
Valt het iemand op dat ze wel een grote mond vol hebben van klimaat, maar toch hun uiterste best doen om zoveel mogelijk files, en dus CO2-uitstoot te veroorzaken?
Danwordt kabinet Rutte3 het eerste met landverraders. Als de VolksVerlakkers van dienst met GroenLinks in zee gaan, is dat stemverraad van het zuiverste water. Welke VVD-stemmer zou zitten wachten op een kabinet met GroenLinks? De VVD had juist aangekondigd rechtser te willen worden, daar hebben veel stemmers zich door laten misleiden. En die balen nu bij het vooruitzicht van het meest linkse kabinet sinds ’45.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s