De ideologie van…

De laatste keer dat het socialisme (officieel) een hoofdrol heeft gespeeld, in de Europese politiek, hadden ze vanaf de Baltische tot aan de Middellandse Zee prikkeldraad gespannen, met om de haverklap een wachttoren met huurmoordenaars erin. Om te zorgen dat niemand het regime kon ontvluchten. Dan geef je dus toe dat je weet dat je regime zo ellendig is voor de inwoners/slachtoffers dat ze willen vluchten, lijf en leden riskeren / huis en haard (& familie) (niet dat ze in het #communisme haarden hadden – zulke warmte zou privé-eigendom zijn!) achterlaten, om aan je te ontkomen, en dat je dat koste wat kost wilt voorkomen dat ze elders een gelukkig leven opbouwen, dat bewijst toch dat je ideologie die van levensgevaarlijk sadisme is! En dan durf je nog doodleuk aan de tweede kamer-verkiezingen van maart 2017 mee te doen ook! (En dan zijn er genoeg sado-masochisten die op je stemmen ook, om je aan de formatietafel te krijgen…) (we mogen boffen dat Roemer waarschijnijk niet de kans krijgt om zijn rampzalige plannen voor de gezondheidszorg door te drukken, tevens is het schrale troost dat Wilders niet mag (mee-)regeren)

Het zijn niet alleen de politici die ellendige sadisten zijn; wat wil het zeggen over de huurmoordenaars in de wachttorens?
Dat je in je marmer-beklede werkkamer jezelf als meerdere beschouwt van de mensen aan wie je die werkkamer te danken hebt is al erg genoeg, dat die mensen aan we je je baantje te danken hebt, nog aan jouw zijde gaan meestrijden tegen hun medemens, is helemaal onbegrijpelijk. Zouden de kinderen in het lager onderwijs in Oodst-Berlijn spreekbeurten houden over “later als ik groot ben, wil ik” mijn klasgenootjes die proberen te ontkomen doodschieten.
Bedrieglijke vraag! Want in het communisme hadden mensen geen loopbanen! Ze werden wel tewerkgesteld (die woonkazernes bouwden zichzelf niet!), maar een loopbaan – naar keuze(!) bestond niet.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s