De Franse stem op Macron, egoïsme, economie, …

Bewijst dat de unie niet bestaat:
Macron wil de #Franse bezuinigingen door de rest van de lidstaten laten uitvoeren, zodat de Franse bevolking geen centimepje pijn voelt, laat Benelux, Duitsland, Oostenrijk e.d. maar krom liggen.
Wat een egoïsme! Over niet al te lange tijd zullen de Eurofielen wel weer hand in handzingen over de glorie van de o-zo-belangrijke unie.
Voordat onze economie helemaal geslachtofferd gaat worden: #Nexit! Of bvk: #EUxodus (U-exit; exit van de hele unie)
Er wordt reeds gepraat over een sterkere Frans-Duitse as. Dat betekent dat de unie nog minder verenigd wordt dan dat ‘ie nu al is: nu worden de wetten geschreven door de lobbyisten van de (Duitse) industrie, die graag wil dat heel Europa verplicht wordt hun producten af te nemen. Duitse ondernemers zijn dus politieke ondernemers ipv marktondernemers, dus zogauw de #EU ploft, ploft dus ook de halve Duitse economie. Daarom, zal Merckel & ko hysterisch a hter de schermen er alles aan doen om anti-EU-grvoelens de kop in te drukken. (En “onze” waardeloze “vertegenwoordigers” – oligarchen) zullen zich laten ringeloren als de nono’s die het zijn.
Met Macron aan de macht wordt het een tweelandenunie waar kleintjes als #Nederland mogen meedansen in de kleedkamer, op muziek bepaald door de grote jongens.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s