Het Aha-moment

#Asielzoekers hebben het Aha- (#Asielhomo-) moment ontdekt. Als het een niet werkt, dan het andere wel, zal de gedachte zijn. Dit is te voorkomen door te begrijpen dat asiel-opvang geen #overheidstaak is. Laat dat door individuën doen! Mocht het iemand te heet onder de voeten worden in eigen land, gaan ze lekker op #vakantie naar een ander land! Waar slaat het concept van #asiel eigenlijk op?
Als linkse #politici zo graag roepen dat #asielzoekers zo zielig zijn, laten ze hen dan zelf in eigen huis nemen. Op eigen kosten. Als ze niet meer #AZC’s (voor 1000 asielzoekers) kunnen opdringen aan keine gemeenten van 800 inwoners, maar zèlf de gevolgen van hun schoonpraterij moeten voelen, gaan ze wel anders piepen. O, stel je toch eens voor, als de overheid het goede voorbeeld zou gaan geven; wat zou de samenleving opknappen! Zo’n aha-moment zal vast niet in Den Haag plaatsvinden.
Dan maar dit: Als de overheid zich met minder zou bemoeien, ipv zo totalitair te zijn als nu, dan zouden minder mensen stijgeren over #instroom van asielzoekers, die gaan meeprofiteren van alle #duurbetaalde (#onbetaalbare) voorzieningen. De samenleving zou veel #humaner worden.

Advertisements

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarcharchist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s