Competitive landscape

UN, WHO, NATO, EnU etc. all see to it, that governments no longer exist in a competitive landscape, but rather in a uniform one. It is scarcely possible to escape from the disastrous and unjustifiable Covid-policies.

Also, mere escape will see to it, that the body politic continues to be able to attack those that can not escape, or prrfer not to (for whatever reason). Therefore we have no choice but to fight the enemy.

Volgens RIVM gegevens is er GEEN tweede golf

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=sYCEFORAOhA&fbclid=IwAR0sL710ge_LTCKPvaf7S0Y_qT7GTb0f4GLfX9a5MAtg7BdiXf-ThdJJRiQ#menu Zegt genoeg; Van Dissel heeft gelijk: positieve PCR bewijst alleen genetisch materiaal, niet kweekbaar virus. De enig mogelijke veklaring voor stijgende testen en niet stijgende opnamen, doden is dat immuniteit begint te werken.

Mondkapjesplicht?

Dat de politiek de burger gaat verplichten mondkapjes te dragen, is superfout. Mijn gezondheid is mijn zaak. Dat ze mij zouden willen verbieden om bij anderen mondkapjes van het gezicht af te rukken, is volstrekt overbodig (en allang verboden). Voor mijn part draag je een duikhelm of gasmasker. Dat doe je op eigen risico. Ik vind het belangrijk om mijn immuniteit te ontwikkelen. De ene keer zegt Van Dissel dat PCR niet per sé kweekbaar virus aantoont, maar alleen genetisch materiaal; oftewel immuniteit ontwikkelt zich, doordat mensen zo slim zijn om geen mondkapjes te dragen. Dus: een mondkapjesplicht is poging tot doodslag. En tekent de Mengelementaliteit van dit regime.

Ondernemers willen geen 2e lockdown

Ondernemers willen geen 2e lockdown https://www.nu.nl/economie/6079977-ondernemers-opgeroepen-alles-uit-de-kast-te-halen-om-tweede-lockdown-te-voorkomen.html Alsof ze Rutte kunnen tegenhouden. Als de christen De Jonge het volk in de hel (op aarde) wil, dan komt die lockdown er. Wanneer heeft Rutte’s VVD rekening gehouden met de belangen vh bedrijfsleven (zonder wie het volk niet kan bestaan – inkomen, producten, diensten, zoals voedselproductie, woningbouw, meubilair, tandheelkunde)?

#EUxodus

Wat een briljant stuk van Ronald Plasterkin de Telegraaf van 24-9! Toch een kleine aantekening: ipv een groot land genaamd Europa, zou mijn conclusie zijn de Europese niet-Unie op te heffen. In een echte unie streven de onderdelen naar een gesamenlijk doel. In de EnU parasiteren de zuidelijke politici op de noordelijke lidstaten. In het noorden heeft de bevolking al veel bezuinigingen en belastingverhogingen te verduren gehad; betalen duur voor verplichte zorgverzekeringen. Zoday Macron schone schijn kan spelen en niet de herverkiezing hoedt te riskeren, door de gratis gezondheidszorg in te trekken. Laat die domme Ollanders maar dokken; Vive L’Europe! Nadeel van groot lannd, is dat de burger nogbminder heeft in te brengen dan nu.

Complot-denken

M.i. komt complotdenken uit de natuurlijke wens om invloed op je eigen leefwereld uit te oefenen, wat in deze totalitaire dictatuur onmogelijk is. De Nederlander is 1 vd meest gefrustreerde mensen ter wereld. Op nivo Oostbloklanden. Daarom zijn er complotten over islam en corona.