VVD, GroenLinks willen onderzoek naar discriminatie

https://www.ad.nl/politiek/vvd-en-groenlinks-willen-onderzoek-naar-discriminatie-in-nederland~ab4cc42d/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR1uhDRfmf3K9GIMDbbA_-jNUGa27LLFMaiPD2soKYL-1yfOXKhUsmPcD0c&referrer=https%3A%2F%2Flm.facebook.com%2F

“Volgens de partijen staat in de grondwet dat discriminatie verboden is, maar neemt het aantal meldingen juist toe.” Volgens de wet is discriminatie verplicht! (% vrouwen in RvC)! Despoten!

De twee meest linkse partijen (VVD en Groene Khmer) willen onderzoek naar discriminatie. Ja hoor, dat wordt lekker objectief!
Ik kan het ze zo ook wel uitleggen: “Houdt op de blanke (mannelijke) burger per definitie voor racist uit te maken, obv zin huidskleur!” Dat scheelt een heleboel voorspelbare reacties. Door uit sadisme tegen de overduidelijke wenseb van de burger in te gaan, kunnen wij niet anders dan  “racistisch” zijn. Geef ons democratie en de sfeer verbetert enorm. Maar nee: ze willen dat de senaat gaat uitzoeken waar de wet tekortschiet, oftewel: hoe zij ons nog harder kunnen straffen voor hun eigen falen. Ik ruik hier het verdrag van Versailles om de hoek komen: Waarme het Duitse volk werd gestrafd omdat ze hadden verzuimd de keizer tegen te houden.

Wij gaan ook gestrafd worden, wanneer we de vijand niet tegenhouden.

Uren in de rij om Trump weg te stemmen: ‘Ik wil

Uren in de rij om Trump weg te stemmen: ‘Ik wil hem weg hebben. Daar ben ik voor gekomen’ https://www.volkskrant.nl/ts-b30e72d1 O, grote goedheid, dom Amerikaans stemvee. Trump had juist de verkiezingen gewonnen, doordat jullie 2* Obama hadden gestemd. Je landgenoten hadden liever ern TV-persoonlijkheid dan een ervaren politica (blanke & vrouwelijke versie van Obama) die niet verder kwam dan: “Ik heb een vagina, dus ik moet de leiding lrijgen over de kill-list.” Trump is de meest succesvolle prez ooit: zijn taak was, om Hillary uit het witte huis te houden. Dat is gelukt. Als juloie nu op Biden stemmen; en alser over 4 jaar weer verkiezingen worden gehouden, wat voor tegenkandidaat krijg je dan? Mijn gok als Biden wint, gaat links zo hard wraak nemen op de Trump-stemmers: dat wordt burgeroorlog. En die is nu hard nodig ook.

Hoe durven ze?

https://www.eentegeneenzaamheid.nl/ Aan de ene kant is dit typisch voor de politiek Aan de andere kant is dit kenmerkend voor de neerbuigendheid van Den Haegschen junta. Ze ziinn druk bezig mensen te verbieden elkaar op te zoeken, maar geven geld van eenzame mensen uit om TV-reclames tegen eenzaamheid uit te zenden. Maar ze zijn ons ook aan het verbieden om contact te hebben met onzemedeburger. Waar zouden we zijn, zonder onze glorieuze leiders? Wie zou ons anders de les lezen over onze slechte opvoeding? Hun gedrag werkt sociale atrofie in de hand. En kost sloten vol geld. Enige lichtpuntje is: dat hun asociale wangedrag steeds merr ergernis opwekt. We,leven nu tenslotte in het begin van de toekoms, niet het einde van de geschiedenis zoals sommigen de val van het oostblok noemden.

Kapitalisten dragen geen masker

Omdat socialisten denken in termen van strijd (Nederland is  hopeloos links), komen zij niet verder dan: “Als jij geen masker draagt, dan gaat dat ten koste van mij.”capitalisten denken in termen van samenwerking, (de VVD blijkbaar niet): “Als ik mijzelf kwetsbaar maak voor het virus, kan ik mijn eigen immuniteit opbouwen; goed voor iedereen, incl. mijzelf. Dus de ideale oplossing.”

Ze zullen het ook nu vast niet snappen

In Nederland zijn de protesten tegen de democide al lange tijd gaande. Ze (de vijand; de binnenlandse bezetter) worden overspoeld met smeekbrieven om ons aub een overlevingskans te geven. In Berlijn stonden er 1 miljoen te protesteren tegen Merckel’s despotisme. In het bitter-arme Malawi wilde de roverheid ook het volk straffen met lockdown. Het volk zei resoluut “NEE” en die regering luisterde. Nb die regering is stukken democratischer dan jullie! In Italië worden politie-auto’s met brandbommen bekogeld. Kom op, Den Haag! Je hebt je duidelijk gekeerd tegen het volk. Treed dan af! Wie het eerst bij het regeringsvliegtuig is, mag zelf kiezen waar het heen gaat. Zijn jullie van ons af, en wij van jullie: iedereen wint. Waar wachten jullie op? Tot de kiezer je dit ooit vergeeft?

Hoe om te gaan met de islam?

Gegevens: er zijn sociale problemen met moslims (m.n. in het westen). (integratie/acceptatie) Sommige westerse autochtonen hebben daar klachten over. Oorzaak: #moslims worden door de politiek ingezet tegen de rest vd bevolking en zijn tot een beschermde kaste uitgeroepen. Niet de oplossing: Zaniken over de islam. Want dat: verergert de splijting alleen maar nog meer (wrok); maakt alleen naar dat de import wordt opgeschaald; zet de andere helft ook op tegen de ene; versterkt het (misplaatste) geloof in de eigen superioriteit van aanhangers van bepaalde ideologieën. Een goede aanpak: staak de import op industriële schaal en Verwijder de zeggenschap van de roverheid over immigratie en asielopvang; laat degenen die immigranten echt zo zielig vinden, het goede voorbeeld geven: * zet de eigen voordeur open * de partijkas zit vol genoeg, dus ook niet in de portemonnee van de burger graaien, zeker niet wanneer die heeft aangegeven het er niet mee eens te zijn. Er zijn maar twee redenen die een volk kan hebben om een overheerser te accepteren: 1. bescherming van lijf 2. en goed. Mensen die bang zijn voor geweld bij protest, accepteren niet, maar laten het geweld gelaten over zich heen komen, met (verholen) afkeer. Als de verhalen van verkrachtingen door asielzoekers waar zijn (ik zie geen reden daaraan te twijfelen) dan voldoen ze al niet aan (1.) Sowieso, omdat#LockdownIsDemocide. Bovendien hebben ze gekozen voor financiering dmv belastingheffing, dus (2.) valt ook af. Oftewel: geen centraal gezag, dat gaat altijd fout. Hoe meer verschillende mensen centraal geregeerd worden volgens hetzelfde stramien, hoe meer onvrede.

Tijdelijke maatregelen

De bezetting door een vijandige mogendheid zou een Tijdelijke maatregel zijn, die na ’45 zou stoppen, maar gaat nog steeds door. #Rutte3 is een #binnenlandseBezetter. Minder democratisch dan Mussert1.

Waarom rommelt het zo, in Nederland?

In de grondwet staat een verbod op discriminatie. in de wet staat een plicht (% vrouwen in RvC) Het is intussen glashard aangetoond dat CO2 niet het duivelsgas is (9 minuutjes werk, maak zelf de grafieken maar), toch blijft de staat die religie opdringen. Om met HP Lovecraft te spreken: “In de stad R’Lyeh is dode Ctulhu uit zijn dromen ontwaakt.” Een overheid hoort het volk te dienen, niet andersom. Het is niet zo vreemd dat Den Haegschen junta geen autoriteit meer heeft.