Aan de vaccinatie-twijfelaars – Briefje van Jan

https://www.briefjevanjan.nl/aan-de-vaccinatie-twijfelaars/?fbclid=IwAR1Sm6zOEPsPtj870Yanng9Xmo2E5adfJ7IAorK4X2ts5_tr70LkGQqyJ2k Nou, er zit geen chip in, maar naar verluid (gelezen op een “niet-paranoïde” website) maakt iets het wel mogelijk om te detecteren of iemand zich had laten inspuiten, of niet. Bij gebrek aan beter, is het woord chip daarvoor te gebruiken, ondanks dat dat doet denken aan silicium-electronica wat hier dus niet van toepassing is. Ik zou eerder denken aan radioactief materiaal, want dat is buiten de huid waarneembaar – niet van afstand, maar je moet dan elke keer dat je naar bv een restaurant gaat, tegen een detector leunen, om naar binnen te mogen. Heeft iemand gisteren (ma 23-11) nog “Harry Potter in 1984” gekeken op Net5? De heerschappij van JeWeetWel wordt steeds reëler. En een vaccin met radioactief materiaal mag toch hopelijk wel uitgebreider getest worden, dan een medicijn tegen hoofdpijn, of darmklachten. Corona-vaccins zijn binnen een paar maandjes in elkaar geflanst en getest. Het is onmogelijk om aan dezelfde eisen te voldoen als gewone medicijnen, die maar bedoeld zijn voor een klein deel vd bevolking, welke tot jaren lang getest moeten worden.

Stemlokalen

Ha! Zonder vaccin mag ik ook geen stemlokalen bezoeken? Wat is dat nou voor zwakzinnig dreigement? Alsof stemmen ooit iets uithaalt. Niet alleen door de de wet van grote grote getallen (je stem verdrinkt in de grote massa), m.n. ook door de weigering van Den Haag om de verkiezingsuitslag te respecteren, is je stem gaan uitbrengen, verspilling van tijd, moeite en hoop.

70%

“Een vaccinatiegraad van 70 procent is noodzakelijk.” Dubbele “Ha!” Dus (e1″Ha!”), heeft Den Haegschen junta, met veel,moeite bereikt dat men weigert te gehoorzamen, dankzij hen blijft de vaccinatiegraad 11 procentpunt te laag. Dwz (2e “Ha!”) dat het hun schuld is, dat de bevolking vatbaar blijft voor “het gevaarlijkste virus ooit,” wat neerkomt op poging tot nationale doodslag. In welke nachtmerrie-achtige wereld is dat niet strafbaar? (het antwoord zal wss luiden: “Nederland”, gezien de staat van democratie en rechtsstaat)

De vraag

“De vraag had namelijk evengoed kunnen luiden”: Ben je banger voor het virus, of voor de politiek? Nou, het virus is intussen uitgeraasd, ik heb me nog nooit laten vsccinerrn voor wat dan ook (behalve de medisch gemotiveerde kindervaccinaties) de politiek is al millennia op sterven na dood, maar blijft doorrazen. Tot al het levrn is uitgeroeid.

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarchist

Leave a comment