Waarom geen democratie?

In een democratie heeft het volk invloed op de regering. Dit kabinet is aangesteld, in weerwil van de verkiezingsuitslag. De verkiezingen gingen niet om een OMT, maar om een tweede kamer. Dus is het illegaal dat het OMT de wet voorschrijft. Deze premier is de slechtste ooit, en dat met een lijst met daarop ook Mussert! Dit staatshoofd is ook de slechtste ooit (misschien m.u.v. Wilhelmina die na de invasie de Italiaanse (!) koning om hulp vroeg, en toen de Nederlandse bevolking aan diens lot over liet.), want WA steekt geen vinger uit om deze tweeheerser tegen te houden.

laat je massaal testen!

Ik stel voor, dat we de judo-aanpak aannemen: gebruik de kracht vd tegenstander tegen zichzelf. In dit geval: laat je massaal testen! Uitslag kan alleen maar gunstig zijn: negatief = geen steun voor beleid. Positief = geen bewijs van besmetting, Hooguit: maanden geleden virusje opgelopen, verwoest door je immuunsysteem/ een ander virusje gevonden. Dus ga je er niet dood aan; ondermijnt sterfte aan corona Enig risico is dat je gedwongen wordt medicijnen te nemen/ in gedwongen quarantaine wordt geplaatst

Ver heen

https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/tunahan-kuzu-verzet-zich-tegen-dictatoriale-vaccinatiedroom-hugo-de-jonge-heilloze-weg/?fbclid=IwAR1TSDierCt_XQN8hCsA7dGyGCjoDxFhapHnVeoyNkAwMm0eEBCDhIFlXWk#

“Tunahan Kuzu verzet zich tegen dictatoriale vaccinatiedroom Hugo de Jonge: ‘Heilloze weg!’” Wat is de gangbare politiek toch ver heen als Denk, PVV en FvD het eens zijn.

Ademloos

Waarom zou de politiek zo graag willen dat we een onveilig vaccin nemen? De EU heeft zelfs de eisen voor genetische manipulatie versoepeld, zo graag willen ze het. Bezorgdheid om ons welzijn? Hebben ze nog nooit vertoond. >1/2 eeuw file, 1/4 eeuw Kyoto en 10jr Rutte. En plotsklaps zou hij wèl bezorgd zijn om ons welzijn ivm een virus?

Het lijkt alsof Armageddon al is gebeurd en god en de engelen hebben verloren. En de mensheid ís het. Waar komt anders het idée fixe mbt een reeds achterhaald vaccin vandaan? Eerst raken ze buiten adem van de hysterie om het klimaat te redden. Ontkrachtend bewijs wordt niet omhelsd, maar met laster en leugens bestreden. Herhaal dit mbt virus. Tijd voor psychiatrie op industriële schaal.

Crisisopvang

https://amp.nos.nl/artikel/2362309-crisisopvang-dreigt-tekort-asielplekken-nog-niet-opgelost.html?__twitter_impression=true

Crisisopvang voor asielzoekers dreigt. (op nos.nl bij een foto met kampeerbedjes) Ik pleit er al tijden voor om de stoelen in de 2e kamer te vervangen door zulke bedjes. Het grote AZC van Den Haag! Alsof vluchtelingenopvang een staatsaangelegenheid is. Een volk heeft maar 2 redenen om een overheid te verdragen: bescherming van 1. lijf en 2. goed de verhalen over verkrachting door asielzoekers rekenen af met 1 belastingheffing met 2.

Vaccinveiligheid

https://twitter.com/TimberGroen/status/1343122813524316160?s=09

De regels moeten verruimd worden, want anders komt het vaccin er niet door. En ja hoor, het is veilig.

Zolang er politiek is, is niemand veilig.

Zolang de politiek bljjft doordrammen over een nu al achterhaald vaccin, is er niemand veilig.

Ellendig

Het sinterklaasbeleid met asielzoekers, verleidt menig Noord-Afrikaan ertoe om in een gammel bootje te stappen, om naar Europa te komen. Menig activist is in Afrika actief om mensen aan te moedigen. In de volle wetenschap dat veel van die bootjes omslaan, waardoor de Afrikanen en ellendige verdrinkingsdood sterven. Enig idee hoe ellendig dat is? De Amerikanen gebruiken het als martelmethode!
Wie is nu de grootste racist? Degene die de Afrikaanse verdrinkingsdoden op zijn geweten heeft, of degene die probeert ze te voorkomen?
Toch weet ik zeker dat ik hiervoor een racist zal worden genoemd.

Politie-invalllen ttv kerst/oud&nieuw

Mocht de politie je lastig vallen als je meer dan 2 mensen op bezoek hebt ttv de feestdagen, dan klaag je ze aan wegens poging tot doodslag, door je de kans te ontzeggen immuun te worden.