BLM nominated for Nobel peace prize

https://amp.theguardian.com/world/2021/jan/29/black-lives-matter-nobel-peace-prize-petter-eide-norweigan-mp?CMP=share_btn_tw&__twitter_impression=true

Ach, Obama (7 oorlogen in 8 jaar; 0 dagen vrede) en Gore (vice prez onder Clinton) hebben die nobelprijs ook gekregen. Trump zou m moeten krijgen; het MO was m erg dankbaar, de eerste in tijden die geen nieuwe oorlog is begonnen.

Complotdenken?

Ik gooi het ook niet meteen op een complot, eerder op dat “mensen” met gelijke opvattingen van nature samenkomen in machtsposities (regeringen) en daar allemaal kwalijke dingen gaan doen, omdat dat logisch volgt uit hun persoonlijkheden. Daarom was er een niet-politicus voor nodig in het witte huis om voor het eerst ooit, geen nieuwe oorlogen te beginnen. Probeerde ze zelfs te stoppen. Nu is er Biden, en die gaat inhalen, let maar op. Daarom bekijk ik het liever van de psychologische kant, dan te denken aan schimmige groeperingen.

Ik snap law-and-order mensen niet.

Jongeren: ja, die hebben niet de tijd gehad om na te denken. Volwassenen, echter: zijn gewend aan hun hormonen én hebben de tijd gehad om na te denken. Dan snap je toch, dat geweld nooit werkt? Iemand opsluiten helpt het slachtoffer niet. Geweld werkt nooit: misdadigers straffen helpt het slachtoffer niet; plaats dat centraal.
Denk aan diefstal: geef gestolen goed terug + vergoeding voor ongemak/opsporingskosten. (oog om 2 ogen-principe van Walter Block)

Officiële aankondiging

Geert wil 0 stemmen krijgen in maart! Want pleit om het leger in te zetten, tegen burgers. Net als in 1956 in Hongarije. De onlusten zijn ontstaan, doordat de staat zich misdraagt (Ik haal niet voor niets Hongarije in ’56 erbij!). Waar was je toen Rutte lockdowns gebruikte om ons te straffen? Waarom nooit een motie van wantrouwen? Als je wrl zou meedoen, verdiende je onze stem niet eens. Je bent net zo’n autoritair mannetje als Rutte.

Avondklok

https://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/ De avondklok is in strijd met de universele rechten van de mens (art. 13), zoals opgesteld door de VN. Daar wilde Nederland toch zo graag lid van zijn? Nu ja, onder Rutte wordt al 10 jaar lang de ene na de andere wet (inclusief grondwet) geschonden, dus wat voor verschil maakt een avondklok? Ik kan mij nog uit mijn kindertijd herinneren, hoe over het oostblok werd verslaggegeven op het journaal. Een déja vu-gevoel bekruipt mij wel vaker, de laatste tijd.

Slechte voorbeelden

Wat erg dat de koning Rutte z’n gang laat gaan, WA is het slechtste staatshoofd ooit (vergeet niet dat NL in de vorige eeuw ook nog een buitenlands staatshoofd had, wie het ook niet is gelukt om met geweld het volk eronder te krijgen. Tijd genoeg om van te hebben geleerd, toch, heren Rutte en Van Oranje?

Het zou fijn zijn als jullie eindelijk es je plek in de rangorde beseften! En niet per oekaze wilden regeren, maar door het goede voorbeeld te geven.

Bereikt

Wat mag den Haegschen junta trots zijn op wat ze hebben bereikt door OVER ons te regeren ipv met of voor ons. Door al het gedram over immigranten en asielzoekers zijn zelfs Pegida en ver daarvoor al, de LPF opgericht. In de afgelopen tien jaar had ons aller leider daar toch wel iets aan kunnen doen? Of is hij echt de allerslechtste MP aller tijden? Waarom gelooft niemand nog dat ze het igv corona wèl goed met ons voor hebben? (Misschien omdat wij een geheugen hebben?)