Ik ben echt benieuwd

Ik ben echt benieuwd: heeft iemand in de kamer ooit iets gezegd over dat het nu al een half jaar geleden was, dat Rutte was afgetreden (snel gevolgd door verkiezingen, trouwens)? En dat de verjaringstermijn voor demissionaire kabinetten al is verstreken? Zeker voor het kabinet wat had gekozen 520.000 van onze levensjaren op te offeren aan diens politieke doelen. Als er niet zo’n verjaringstermijn is, dan stel ik voor dat het volk die met tetugwerkende kracht op een week zet.

‘rechtbank werkt niet meer mee !!!’

https://youtu.be/TSwfNMuPcls Youri, van harte bedankt! Dit is fantastisch nieuws! Ik ben alleen benieuwd wat de diarchie gaat voor machtszetten gaat toepassen, om hun zin te krijgen, ze zijn zo losgeslagen, ik acht de kans bijna reëel dat ze eigenhandig weiger-rechters gaan gevangenzetten. Alles, om die tirannieke QR toch door te drammen. Is er echt nog iemand die denkt dat het echt om de gezondheid gaat?

Watch ‘COVID Surges Among VACCINATED In Israel’

https://youtu.be/wxTZ_DKARzQ Look: people thought they could outsmart nature [politicians & scientists across the world] We’re going to step inside the immunity-process and hijack it. And bend nature/biology to our exact wills. We are boss!! Nature will have to bend to our supernatural intellect! Yeehaw! [nature]: Erm, hold on, you are again turning out to be dumber than I am. I’ve given you such simple means to survive me. And you come up with mRNA? How fumb can one be? With a simple jab of inert measles-DNA, you’ll teach me for life, how to protect you against all kinds of measles-infections.

Kijk ‘COVID Surges Among VACCINATED In Israel’

https://youtu.be/wxTZ_DKARzQ Kijk: mensen dachten wel weer even slim te zijn, slimmer dan de natuur! [politici & wetenschappers over de hele wereld] We gaan halverwege het immuniteitsproces instappen, en zorgen dat de natuur/biologie precies dat doet wat wij willen dat het doet! Wij zijn baas! De natuur heeft maar te buigen voor ons bovennatuurlijk:) intellect! Wiieee-haa! [de natuur]: Euhm, wacht eens even, jullie blijken weer dommer te zijn dan ik. Ik heb jullie zulke eenvoudige manieren gegeven om mij te overleven, en jullie bedenken mRNA! Hoe dom, moet je dan zijn? Met een enkele prik van inert mazellen-virus ben je je leven lang beschermd tegen mazellen, want ik ben zo slim dst ik dan weet waartegen ik je dan moet beschermen en dat vergeet ik nooit.