Kansas City

https://thefreethoughtproject.com/innocent-veteran-jail-fines-flower-garden/?utm_source=Facebook&utm_medium=Traffic+Driver&utm_campaign=Facebook In one sentence: “… lack of affordable housing, trashy vacant lots…

I have a blindingly obvious idea: put those two together and prettify the citt, AND house more people!

Zouden ze dit bedoelen?

Artikel één (jawel: daar gaan we weer) biedt als enige uitzondering op het verbod op discriminatie dat een organisatie levensbeschouwelijke grondslag moet hebben om te mogen discrimineren. Combineer dit met het stuk met nummer 35628 op eerstekamer.nl welke een minimumpercentage vrouwen voor een RvC oplegt. https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35628_evenwichtiger_verhouding En we kunnen concluderen, dat de wetgevende macht een levensbeschouwelijke grondslag heeft. Tel daarbij op dat ik atheïst ben, en we hebben en wetgever die het zichzelf onmogelijk heeft gemaakt over mij te heersen, of over de duisenden atheïsten in Nederland. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Religie_in_Nederland in 2015 was 25% van de bevolking atheïst, dus vrijgesteld van de Nederlandse wet. Hsdden ze over moeten debatteren, voordat ze die wet doordrukten.

Positief vs negatief

Het recht om niet ziek te worden = het recht om geen gevaarlijke prik te nemen = de plicht om de staat tegen te houden. Andere aanpak: Niemand verplicht je om de deur uit te gaan, dat itt de gevaxten, die ons gezonden willen verbieden te leven. Misschien is het handig om te gaan denken in negatieve rechten: niemand heeft het recht om mij ongezond te maken. Dat schendt de wezenlijke integriteit van anderen niet, itt het recht op gezondheid: waarvoor iedereen volledig opgeofferd moet worden voor elk. En dat gaat niet. Politici kraaien graag over positieve rechten, omdat zij nooit iets van zichzelf hoeven op te offeren.

EU-commmies gelijke kansen

https://www.ad.nl/buitenland/europarlement-kraakt-omstreden-plan-kerst-wordt-geen-vakantie-huisvrouw-geen-huispersoon~a2f92503/ EUparlement wijst plan af om kerst te hernoemen naar vakantie, huisvrouw naar huispersoon En hierom slapen mensen zo slecht. We worden overheerst door een bende egotrippers, die alleen voor zichzelf bezig is en ons opoffert aan hun private pretjes. Ik wil gelijke kansen: meer voor het zeggen door mensen, minder door politici. Burgers zijn niet het persoonlijke rmeigendom van politici. Dit lijkt op het Rusland van voor de revolutie, daar waren de burgers de lijfeigenen van de tsaar.

Oud-nazi’s moeten terechtstaan

Een 100-jarige oud-bewaker, 96-jarige oud-secretaresse Sachsenhausen moeten alsnog terechtstaan. Die mensen deden alleen wat ze deden, omdat de Nazi’s alles en iedereen hadden gehersenspoeld. Als deze mensen terecht mogen staan / schuldig bevonden worden, dan betekent dat dat Merckel’s secretaresse ook haar leven lang gevaar loopt gestrafd te worden.

Oeps!

Ze dachten dat ze, door coronabeleid wereldwijd te coördineren, de burger lekker in de tang konden krijgen. Echter: ze schieten zichzelf in de voet: door ons geen uitvlucht te gunnen, kunnen wij niet anders dan in actie te komen.

Wat is het doel van coronabestrijding?

Wat is het doel van coronabestrijding? Toch hopelijk wel, dat mensen weeer onbekommerd kunnen leven, zonder bang te zijn voor een virus? Het voelt alsof van niet. Het doel van coronabeleid blijkt te zijn: coronabeleid, en wat voor politieke voordelen ze daaruit kunnen trekken. Om dit beleid zo lang mogelijk te rekken, wordt er grote inspanning geleverd, om covid-19 tot 2022 op te rekken en het volk tegen de staat/de medeburger te keren.

My answer to Why are Russians so poor

My answer to Why are Russians so poor compared to European countries, considering that Russia has got the biggest natural resources? by Dima Vorobiev https://www.quora.com/Why-are-Russians-so-poor-compared-to-European-countries-considering-that-Russia-has-got-the-biggest-natural-resources/answer/Dima-Vorobiev?ch=18&oid=317626384&share=3c7313f3&srid=us27GW&target_type=answer Russia came out of over 3/4 century of Soviet Socialism, this inevitably reduced wealth and kept Russians in a non-wealth-generating mindset. After the wall came down, a few Russians (now oligarchs) pounced upon the few remnants of the what passes for an economy under socialism, most products were so far behind the times, that they stood no chance of competing with western products. The waiting times were ridiculous. Imagine requesting a Trabant in 1970, just as yours was about to come off the line, the wall falls (‘89). It’s,a sign of human redilience that,there sre F1-drivers from the former eastern block. But there are so F1-teams from there, inevitably.