29-4: Topvrouwenquotum bij veel bedrijven niet gehaald

Want agressie mislukt altijd. Dat quotum betekent trouwens dat de wet zich niet aan de wet houdt (te weten, artikel 1), waarom zouden wij dat dan wel doen? Die hele wet dient alleen de Haagse pretjes. De grondwet is trouwens zo geschreven dat de staat die kan negeren bij het leven. Er staat letterlijk: “Het is verboden, X te doen, tenzij de regering dat graag wil.”

The rise and fall of the spanish empire

https://youtu.be/ZLb43snjYss

Once again: violence does (did) not work. It never does: look at the Romans, the Greeks, the Soviets, Nazis, Egyptians and pretty soon, the Americans (USA is Britain’s Byzantium). the digns are already visible: debt, decadence (politicians entertaining themselves at the expense of the people (climate panic, covid-pamic))

De rol van de overheid

Adele Spitzeder, een Duitse oplichtster (Carlo Tebaldo Ponzi voor Ponzi), werd in 1880 niet vervolgd, omdat: “de wet mensen die hun geld toevertrouwen aan zo’n twijfelachtig persoon niet hoeft te beschermen”. Wat een glorieuze tijd! Als Rutte toen had geheerst over München, had hij direct 5 persconferenties tegelijk gehouden “om het volk te beschermen.” (lees ook Historia 04/2022) https://m.youtube.com/watch?v=WccwlROANBQ

Decadenza Romani

Tacitus schreef: hoe corrupter de overheid, hoe talrijker de wetten. Met een dagelijkse uitstoot van 4000 wetten, is duidelijk waar de Europese niet-Unie aan toe is: opheffing (EUxodus). Het Romeinse rijk is destijds ten ondergegaan aan decadentie. Zie oa de volgende: *wetten (landverraad) welke de staat beschermen tegen burgers ipv v.v. *Ruim een halve eeuw files, incl. 1/4 eeuw Kyoto en 1/8 eeuw Rutte (de D uit VVD staat voor despotisme) en 5 jaar Jetten (noemt zichzelf “klimaatminister”). Niet de leugen, maar de leugenaar regeert.

Truth

I’m happy to believe  DT made mistakes during his presidency. According to the Biden voters, his biggest mistake may have been to make peace with Putin. If DT had started WW3, incl. nuclear exchange, then Russia would not have invaded Ukrayne.

postmortem coronabeleid

Een klein beetje benul van hoe kinderhersenen zich ontwikkelen, doet beseffen wat voor generatieslange schade de lockdowns hebben toegebracht. De kamer kon de tirannen niet tegenhouden. De pers deed de moeite niet. Montesqieu is door het ijs gezakt. (en dan zeg ik het nog netjes)

Cognitieve dissonantie

Deze heb ik even gejat van FB, klopt wel! MIND F*CK 😉

Als je met 3 prikken: alsnog een positieve testuitslag krijgt zegt men: ‘zonder die prikken had ik klachten gekregen.’

Als je met 3 prikken: alsnog klachten krijgt zegt men: ‘moet je nagaan, zonder die prikken was ik super ziek geworden’.

Als iemand met 3 prikken: alsnog heel ziek geworden is zegt men: ‘moet je nagaan, zonder die prikken was ik in het ziekenhuis beland’.

Als iemand met 3 prikken: alsnog wordt opgenomen in het ziekenhuis zegt men: ‘moet je nagaan, zonder die prikken lag ik op de IC’.

Als iemand met 3 prikken: alsnog wordt opgenomen op de IC zegt men: ‘moet je nagaan, zonder die prikken was ik dood gegaan’.

Als iemand met 3 prikken: alsnog dood gaat zegt men: ‘De prikken werken wel, maar Jantje was natuurlijk al heel ziek’.

Dit is een goed voorbeeld van Cognitieve Dissonantie. Deze term uit de psychologie, staat voor de spanning. die ontstaat als waargenomen feiten of opvattingen in strijd zijn met de eigen overtuiging of opvatting. Hierdoor gaat men rationaliseren en vanuit tunnelvisie vasthouden aan eigen overtuigingen. omdat toegeven een aanslag is op hun identiteit. Blijf je gezonde verstand gebruiken mensen!✌🏻💜

Nood-uithuiszetting

https://fb.watch/cy5FscLJom/ De binnenlandse bezetter blijft grijpen naar noodwetten. En toch zijn er mensen die wanhopig blijven volhouden dat Nederland geen dictatuur is. Als vluchtelingen es zouden weten, hoe mensen hier behandeld worden, zouden ze NL met een grote boog vermijden. Voor wie het nog niet doorheeft: de VVD zijn linkse socialisten