De onwenselijkheid in cijfers

De onwenselijkheid van politiek is wetenschappelijk bewezen: * Covid-19 doorgetrokken tm 2022

* >1/2 eeuw file inc 1/4 eeuw Kyoto & 1.8 eeuw Rutte (en 5jr ‘klimaatminister’ Jetten).

* 8 jaar Obama+Biden, 7 oorlogen, 1 vredesNobel, 0 dagen vrede. CO2 uitstoot van al hun (onuitgelokte) oorlogen: schier onmeetbaar.

* Aantal keren dat Al Gore daar iets van heeft gezegd: nul. Otewel aantal klimaatleugens die hij zelf gelooft: nul.

Nederland geeft soevereiniteit weg aan oppermachtig WHO

Dus de regering heeft NL overgeleverd aan een vreemde mogendheid.
Dat betekent dat het land zichzelf heeft verraden, en dus met exact die handtekening afstand deed van  autoriteit om enig beleid te voeren.
Hattelijk dank, minister Kuipers! U heeft het volk bevrijd!

Brief aan de koning: voortekenen

Majesteit, Zou ik u even mogen vragen terug te kijken naar 2017: de verkiezingen en formatie die hebben geleidt tot Rutte3. De PVV kwam op 2, GroenLinks op 5. Bij de formatie hebben de andere coalitiekandidaten een cordon sanitair opgetrokken jegens de PVV, want politici wisten het beter dan de kiezer. Dat cordon was ook nog geheel in strijd met art.3 van de grondwet. Dat u dat kabinet heeft beëdigd was dus ook in strijd met de grondwet. Helaas kan ik niet anders dan dat u aanrekenen. De voortekenen van het minst geliefde en democratische kabinet sinds mensenheugenis (incl. Mussert1!) hingen aan de wand: PVV mocht niet meeformeren, GL wel. Ondanks dat menig PVV-stem expliciet tégen GL zal zijn geweest. Dus de kamer voelde zich boven de kiezer verheven. Fijne democratie, waarin de politiek de burger/kiezer zo schoffeert en er nog mee wegkomt. De burger kan zich nergens op beroepen. De MP (uitvoerende macht) heeft lak aan de kamer (wetgevende macht), welke niet eens de burger vertegenwoordigt: Heden zijn van de 150 kamerleden, alleen Leyten, Omtzigt, Van Haga, Van Meyeren en Van der Plas als volksvertegenwoordiger te beschouwen. De Hollandse leeuw wordt in de hoek gedrukt: verwacht rare sprongen. Hoogachtend, Ludwig van El,

Hoofdstuk 1: Grondrechten – Nederlandse Grondwet

https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvdq7wh/hoofdstuk_1_grondrechten Een cordon sanitaire is ongrondwettelijk: art.3: Gelijke benoembaar­heid Alle Nederlanders zijn op gelijke voet in openbare dienst benoembaar.

Dus Rutte3 was niet alleen rattig en antidemocratisch, maar ook ongrondwettig. Wat zei Rutte ook alweer? Hij negeert de wet wanneer dat hem uitkomt. Doet hij dus al een tijdje. De kamers (en koning!) laten hem daar dus al sinds 2017 mee wegkomen. Dus: aan de wetgevende macht hebben we niets. Aan de rechtsprekende in dit geval ook niet, want de rechter mag zich niet buigen over de grondwet (van de grondwet). Zij houden de uitvoerende macht niet in toom. De Hollandse leeuw wordt in de hoek gedreven: verwacht rare sprongen.

Best blij

Ik ben eigenlijk best blij met Mark #Rutte: Hij heeft zijn reputatie opgeofferd om ons duidelijk te maken, dat de staat: *Op zijn best, waardeloos is, *Een gevaar vormt voor de burger. *Effectief is afgeschaft. Die heldendaden verdienen erkenning. Een aubade? Op zijn minst een standbeeld. Zijn portret op de gulden? (na de Hexit hebben we ook fatsoenlijk geld nodig)

Ik ben eigenlijk best blij met Mark Rutte

Hij heeft zijn reputatie opgeofferd om ons duidelijk te maken, dat de staat: *Op zijn best, waardeloos is, *Een gevaar vormt voor de burger. *De staat effectief heeft afgeschaft. Hij verdient op zijn minst een standbeeld. Zijn portretfoto op de gulden. (na de Hexit hebben we ook fatsoenlijk geld nodig) Die hulp verdient erkenning.

Politieagent, blijf thuis!

Nederland is gezegend met een uitvoerende macht (Rutte) die de tegen de wetgevende (parlement) zegt dat hij de wet negeert wanneer het zo uitkomt. En daarmee wegkomt! Dat betekent, dat de politie mij nooit iets kan maken, want als de wet mij niet uitkomt, mag ik die van de wetgever gewoon negeren – net als onze grote leider. De wetgevende macht heeft zichzelf opgeheven, wil graag niet bestaan. Die dan te dwingen toch te bestaan, zou gemeen zijn. En ik doe niet aan gemeen.

Equality: (unintended?) consequences – an F1 analogy

Some F1-drivers make vast amounts of money, while some don’t. Some are succesful while some aren’t. Some have to pay to drive, because they aren’t at the level (yet) where they can demand money. some are salaried drivers, yet cost the teams vast amounts of money in repair bills (Latifi). If all the drivers would be paid the same, no team would be able to lure the most desirable drivers to them by offering a higher salary. Meaning they would have to find other ways to attract that driver: eg offering to pay 50% of their medical bills. They would bid against eachother (60%, 70%, 80%, 90%, 100%) until that drivers lost some incentive to not drive so recklessly anymore. Meaning that after a few races the entire field would be 6ft under (or cremated, or buried at sea, you name it)