Boycot

De boycot is bedoeld om het Russische volk te straffen, zolang het Poetin aan de macht laat. Dus Poetin kan dit als een aanval op zijn regime opvatten, en dus een oorlogsverklaring. Dus: dit kabinet riskeert WO3. Het is aan het NLse volk om de wereldvrede te bewaren. Volgens Rutte’s eigen logica moeten wij hem afzetten.

Rutte: demonstraties boeren ‘onacceptabel’

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1962162615/rutte-demonstraties-boeren-niet-acceptabel

Zegt de man die er al termijnen lang voor zorgt dat de burger geen enkele bescherming geniet tegen zijn roofzuchtige regime: de wet houdt zich niet eens aan de wet. Waarom zouden wij het dan wel doen? De koning had Rutte3 nooit mogen inwijden, omdat Rutte de grondwet schond. En de uitslag ongeldig verklaarde omdat die hem niet beviel.

Gideon, stikstof beleid

https://m.youtube.com/watch?v=SwOeTK9BNAc&feature=youtu.be #Gideon en #stikstofbeleid Natuurlijk laat hij er niets van heel: ze zijn gebaseerd op computermodellen en dus waardeloos. Want computermodellen benaderen de werkelijkheid niet. Kllimaatheisa drijft er ook op. economisch beleid ook. Intussen wordt het tijd om democratie in te stellen, want ze gieren steeds verder uit de bocht. Er gaan nog ongelukken gebeuren als we ze niet tegenhouden. Tel de volksvertegenwoordigers in de kamer is: ze passen op 1 hand. En dat uit een kamer van 150! Ze grijpen elke flutsmoes aan die ze kunnen om ons aan te vallen, verzinnen ze waar je bij staat. Ontkracht het definitief en ze blijven doorgaan. Alsof ze echt iets geven om de planeet.

Gestuiter

Blijkbaar heeft AMG eindelijk een oplossing gevonden voor hun stuiterende auto’s. Dus hoeven de regels niet op de schop. Gelukkig maar: de wedstrijden werden er juist leuker door. Nu nog de stuiterende Toto stilkrijgen. Andere teams hadden er wel geld, tijd en moeite in gestoken, om het op te lossen. Alleen maar omdat AMG dat niet had gedaan, zou de rest gestraft moeten worden? U probeert oneerlijk voordeel te behalen, heer Wolff.

Franse president Macron verliest meerderheid

https://news.upday.com/nl/definitief-franse-president-macron-verliest-parlementsmeerderheid/?utm_source=upday&utm_medium=referral Goed nieuws? Macron beloofde belastingverlagingen, hervorming van het sociale stelsel en verhoging van de pensioenleeftijd.  Niet te snel: een linkse coalitie is de 2e partij. Dus belastingverlagingen zullen wel niet doorgevoerd worden, maar kostenverhogingen wel – desnoods gefinancierd met inflatie – waar de hele eurozone dus voor moet leiden. Verhoging vd pensioenleeftijd is wenselijk voor Nederland: wordt er minder gegraaid in de NLse pensioenfondsen.

Simularie

Simulaties zijn larie.

Voorbeeld: F1- teams waren verrast door het zgn porpoising van hun F1-auto’s. Maar hebben zelf digitale modellen van hun wagens, aan de hand waarvan ze worden gebouwd. Zouden ze echt niet hebben gesimuleerd, dat die auto’s over een baan reden?

Kwestie van de werking vd lucht- en de staalmoleculen simuleren.

Alleen werken modellen niet zo. Ze weten hoeveel neerwaartse druk de auto oplevert, hoeveel opwaartse druk veren leveren per mm. Zolang je geen formule opneemt, die de neerwaartse druk weghaalt, bij x mm bodemspeling, krijg je nooit porpoising gesimuleerd. Als je niet weet van een fenomeen, maak je er ook geen formule van. Daarom kloppen politieke modellen nooit (klimaat, covid-sterfte).

Rutte vs. Hollandse leeuw

De burger heeft geen verdediging/toevlucht meer in de politieke stelsels die ze hebben ingericht. 2017: weigering Wilders mee te laten formeren schond art.3. Uitslag ongeldig verklaard, omdat die hen niet beviel. dus: kabinet was onwettige heerser (tirannie). Ze dwingen ons om hun spelletje te spelen maar houden zich niet aan de regels. Motie 35628 schendt art.1. Schijnaftreden Rutte3 was om een jaar (!) lang te kunnen aanblijven. Want kamer kan een uitgaand kabinet niet afzetten. Maar dat uitgaande kabinet kon wel Mona Keizer ontslaan! De Hollandse leeuw is in nauw gedreven: verwacht rare sprongen.

Paus: WO3 is al begonnen

https://prophecyhour.com/2022/06/14/world-war-iii-has-been-declared-pope-francis-rt-world-news/

De paus heeft gezegd dat WO3 al bezig is. Gezien het gedrag van politici tegenwoordig, voel ik (atheïst) me, alsof armageddon al is geweest, god en de engelen hebben verloren en wij het zijn. Sommigen proberen mij op te fleuren, door te zeggen dat armageddon nog gaande is, maar om nu te zeggen dat dat helpt.

Koning, kamer, kabinet…’

Ik ben best blij met Rutte: hij heeft de wet ongeldig verklaard, dat betekent dat wij ook niet gebonden zijn. Onder hem, houdt de wet zich niet aan de wet: art.3 (formatie in ’17: Ongelijke benoembaarheid (cordon sanitair rond Wilders) https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvdsiws/artikel_3_gelijke_benoembaar_heid ) en art.1 (https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvdq7wh/hoofdstuk_1_grondrechten#p1 motie 35628: https://www.eerstekamer.nl/wetsvoorstel/35628_evenwichtiger_verhouding ). En dan hoeven wij dat ook niet. Koning, kamer, kabinet: Ze hebben allemaal lak aan de wet.

https://youtu.be/t3bzvGs0k-A Oftewel: agressie vreet zichzelf op. Slaat op hol en blijft dan doorhappen.

Rutte heeft de wet afgeschaft

In Nederland is de wet niet van toepassing. Want Rutte heeft in 2017 al art.3 https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvdsiws/artikel_3_gelijke_benoembaar_heid vd grondwet geschonden door Wilders te weigeren bij de formatie, later kwam nog voorstel 35628 https://www.eerstekamer.nl/behandeling/20210211/stemming_moties_evenwichtiger/info wat art1 schendt. Dus de burger kan niet rekenen op de grondwet voor bescherming tegen een roofzuchtige overheid, ook niet op de koning (hij had Rutte3 geïnstalleerd, is dus medeplichtig aan tirannie), de uitvoerende macht negeert (en de wetgever ook nog) heeft lak aan de wet. Dus kan niemand van ons verwachten dat wij ons aan de wet houden. De PVV zelf heeft niet (effectief) geprotesteerd, dus als burger kun je helemaal nergens meer op rekenen ter bescherming.