Psy-/sociopaat

Ik ben een boek aan het lezen over verschillen tussen #psychopaten /#sociopaten: “Who Is More Dangerous. The Psychopath or the Sociopath. Learn the Difference and How to Protect Yourself from Both” door Karen Shields.

https://www.kobo.com/NL/nl/ebook/who-is-more-dangerous-the-psychopath-or-the-sociopath-learn-the-difference-and-how-to-protect-yourself-from-both

De verschillen werden deels als volgt uitgelegd:

Bij sociopaten zijn de misdaden spontaan/lukraak en wanordelijk.

Psychopaten werken planmatiger, met betere voorbereiding. #Politici als komen op mij over als speelballen van hun lusten. Eerst kwamen lolletjes over #racisme. Toen ze daar op uitgekeken raakten, kwam gelukkig het #klimaat. Niet dat ze die beide smoesjes hebben losgelaten, er is nog een hele, nieuwe generatie #brulapen die zich daar nog niet mee heeft kunnen verlustigen aan de bevolking, die moeten ook de kans krijgen.

Maar na (bovenop) klimaat kwam #covid. En dat was me toch lachen! De hele economie en,samenleving opofferen aan de machtswellust van de binnenlandse bezetter.

En na covid kwam #WO3, en na WO3 komt nooit meer iets, dan geeft de hele planeet dag en nacht licht (dat scheelt weer energieverbruik en dus uitstoot).

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarchist

Leave a comment