Slager

Commissie: geen harde bewijzen voor georganiseerd ritueel kindermisbruik. https://nos.nl/artikel/2457253-commissie-geen-harde-bewijzen-voor-georganiseerd-ritueel-kindermisbruik

De slager keurt zijn eigen vlees. Toen Omtzigt na zijn titanenarbeid met de toeslagen, Demmink’s vermeende pedofilie wilde onderzoeken, stak Rutte daar een stokje voor. Was blijkbaar overtuigd van Demmink’s schuld.

Facts About Colonization In Africa and slavery

https://youtu.be/B–gQVANKCE Re the payment of reparations to ofspring of slaves in eg The Netherlands and America:

The ones that should be paying those, are the African slave vendors (PoW-sellers). Those governments have received enough western aid to be able to afford paying Africans’ offspring in wealthy Europe and America. If those politicians genuinely care about justice, they would travel to Africa to negotiate this with govrrnments there.

Vraagje aan Frans Timmermans

Wat zou ik ervoor over hebben, om met hem in 1 kamer te zitten en hem te bewijzen dat er A: nix van klopt, en B:, dat de politiek de grootste klimaatterrorist is die er ooit heeft bestaan.
A: zet de tabellen van Mauna Loa en Hadley CRU in grafieken en probeer maar vol te houden dat CO2 wèl van invloed is op de temp.
En ik wil van hem weten waarom hij nooit iets heeft ondernomen tegen de maandelijkse verhuizing Brussel-Straatsburg, die al heel veel vermijdbare CO2 uitstoot en betaald moet worden door belastingbetalers, tkv nog meer uitstoot. Timmermans’ EU is de vijand van al het leven op aarde.

Hoeveel?

Hoeveel heeft die €190 je gekost? Ten eerste komt die uit je eigen zak, dus minstens €190. Dan heeft de hele kamer zich ermee bezig gehouden: een belasting-innende ambtenaar, een ambtenaar voor het uitkeren, en die natuurlijk niet in hun eentje, plus enkele ministers. Ik reken op minstens €500 voor “het cadeautje” van Rutte. Moeten we die vent dan ook nog dankbaar zijn?

Gevolgen

Als je niet de gevolgen van gedrag hoeft te dragen, dan pas je je daar niet op aan. Geen geld voor voedsel èn energie: dan maak je een keuze. Pas als de afgrond wel erg dichtbij is hoeven politici ook zulke keuzes moeten maken. Als je jezelf financiert dmv dwang, dan heb je geen fatsoen of verantwoordelijkheidsgevoel nodig. Laat burgers maar kou lijden, jij zorgt wel dat het grote volume van de kamer zo warm is, dat je in korte mouwen kunt blijven doen alsof je de bevolking vertegenwoordigt.

This is why the Nazis DID NOT INVADE Switzerland

https://youtu.be/gsploseYxvs

I remember hearing that The fact that every Swiss army conscript takes his gun home with him, meant that the country is practically uninvadable. Hitler’s generals warned him that, even though it’s possible to defeat the Swiss army, Germany would not have an army left after that. Makes sense, if you think about Russia and USA in Afghanistan, USA in Vietnam. Now Russia in Ukrayne. Defeating the people is much more difficult than defeating a standing army. Admittedly, the people in Ukrayne do receive aid (weapons), from western governments (and civillians send drones), but the point still stands. The Mujahedeen in Afghanistan, fighting the Soviets was supported by the USA,

Zijne zieligheid

Zullen we deze MP in het vervolg aanspreken met “zijne zieligheid”? Hij denkt dat de werkelijkheid verandert door wetjes in te voeren. Het minimumloon wordt verhoogd, waardoor niet de waarde van werk verandert, alleen de kosten. Daardoor zullen er banen verdwijnen. Intussen blijven politici wel sloten vol geld uit de samenleving onttrekken terwijl hun bijdrage dus negatief is. Autoritair doen, lekker krachtig doen over de ruggen van machteloze burgers, voelt misschien wel even fijn, maar laat veel ellende achter.

D’66 bezoedelt de democratie niet

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1590046926/d66-bezoedelt-de-democratie

Vergeef mij, juffrouw Marbe, maar er is sinds 2017 in Nederland geen democratie om te bezoedelen. Koning, kamer en kabinet hebben die formeel beëindigd bij de formatie van Rutte3. Zij vonden dat de kiezer verkeerd had gekozen, schonden art.3 vd grondwet en ontzegden Wilders het recht een publieke functie te bekleden, zoals de kiezer wilde. Zij hebben de partijen duidelijk gemaakt, dat er straf volgt als een kamerlid het de regering lastig maakt (diens werk doet). Als er iemand, die macht heeft, zijn zij 3 het wel. Door dat onverkozen en onwettige kabinet te beëdigen, maakte de koning Nederland officieel een dictatuur.