Anyone

Anyone who, after 1991 (fall of the USSR), still maintains that it is desirable to have an all-powerful government, does so out of sheer sadistic, (even sadosexual) desire to violate the human rights of 8 billion bumans. And thereby waives their own human rights. And shall be forced to listen to the full 15 hours and 15 minutes of the audiobook version of Frank Dikötter’s “Mao’s great famine”, uninterrupted and at unbesrably high volume: https://www.audible.co.uk/pd/Maos-Great-Famine-Audiobook/B006QYS0TM?qid=1680302218&sr=1-1&ref=a_search_c3_lProduct_1_1&pf_rd_p=c6e316b8-14da-418d-8f91-b3cad83c5183&pf_rd_r=5JGWS47P3V7VCT767KWW&pageLoadId=pk0pv8J5drB1fkRX&creativeId=41e85e98-10b8-40e2-907d-6b663f04a42d

I usually feel that punishment is a poor substitute for justice, but gor such an extreme and unprovoked case of expansive (global) sadism, the measure is justified.

Rijden naar de toekomst?

(De foto bij) het Telegraaf-artikel (30mrt ’23) Rijden naar de toekomst ontkracht het favoriete argument van klimaatactivisten: dat mensen die langer dan een seconde hebben nagedacht over de belastering over CO2, worden betaald door Shell. Want waar is die auto van gemaakt? Gestolde olie, evenals de isolatie van de koperdraden. En wat gebruikt die auto? Energie, ook geleverd door Shell.

Canada oefent al Oekraïense soldaten sinds 2015

https://twitter.com/WappieSebastian/status/1633453430629978112?s=19 Daarom dus deze oorlog. Benjamin Abelow heeft gelijk. https://www.goodreads.com/book/show/62693035-how-the-west-brought-war-to-ukraine

“Ik heb het nu goed: protest verandert toch niets”

Dat was misschien een acceptabele gedachte, begin jaren ’40, toen er nog hoop was, en er bv regelmatig bommenwerpers overvlogen om de Duitse bevolking te straffen voor wat Hitler deed. Oftewel toen er nog hoop was. Nu zijn de Amerikaanse en Britse/Canadeze (Trudeau!) regeringen) ook onze vijanden..

Heden ten dage is dat echter een volstrekt foute gedachte. Het zijn niet alleen maar een paar miljoen joden, zigeuners en gehandicapten, die worden vermoord. Nu is de apocalyps al geweest en hebben god & de engelen verloren en wij zijn het. Wereldwijd heeft de politiek zich als 1 gekeerd tegen al het leven op aarde. Dus moeten we wel iets ondernemen, want we kunnen in geen enkele dimensie vluchten: niet het oosten of westen, noch de toekomst. We moeten dus voor onszelf opkomen.

Dacht je dat Lenin zo defaitistisch dacht? Dat hij niets tegen de tsaren kon doen.

Toegegeven, Rusland liep toen ook al technologisch ver achter, iets wat zijn regime niet bepaald heeft verholpen. Met de techniek van tegenwoordig/nabije toekomst (CDBC, internetspionage) kan onze vijand dingrn tegen het volk doen, waar Lenin en Stalin niet over durfden te dromen. Daarom moeten we NU optreden. Politiek, pers en wetenschap zijn allen tegen ons gekeerd.

‘Putin’s hidden war: the Russians fighting back’

https://youtu.be/_LJV5nOSjCE In spite of brutal government suppression, the people protest. Yet, the sanctions punish them for not risking more punishment. This means that the sanctioning regimes feel that citizens ought to risk everything to stop an aggressive regime. back

Franciscus van Assisi om precies te zijn.

Franciscus van Assisi om precies te zijn. Verkondig te allen tijde het evangalie. Gebruik woorden, waar nodig. Dus: begin niet met gebieden, maar met het goede voorbeeld. Precies het omgekeerde van de Haagse praktijk: te allen tijde gebieden en straffen met het slechte voorbeeld er achteraan.

Ongeschikt

De Nederlandse regering is ongeschikt, om dit (eender welk) land te besturen. In elk geval in de huidige tijd, met een dreigende wereldoorlog. De regering heeft hard gewerkt zich impopulair te maken en stuurt nu aan op escalatie van een oorlog waar we niets mee te maken hebben. Definitief bewijs van onkunde.

De Nederlandse burger veracht dit regime, met on-Nederlandse passie, omdat dat zo hard heeft gewerkt de burger tegen zich in het harnas te jagen, door alleen aan zichzelf te denken. En verkiezingsuitslagen te verwerpen, omdat die hen niet beviel. Dat begon geloof ik door die instabiele rotmunt op te dringen, ondanks veel protest. De Europese grondwet moest nb een andere naam krijgen, door die vervelende burger. Niemand die de regering nu gaat steunen, als Rutte zijn oorlog krijgt.

Iets over boontjes, toch?

Gesjeesde reclame

GroenLinks durft het om reclame te maken met “stem voor het klimaat”. De partij die eigenhandig zo’n beetje de files en dus de CO2-uitstoot heeft gemaximaliseerd.

Hoe weinig schaamte kan een partij kennen? Decrnnialang drammen om het systematisch tekortschietende OV te subsidieren. Waardoor de staat de klant is, en het OV niet de reiziger als klant beschouwt, maar als lastige factor.