NL loopt 200mln mis door Verstappen

https://www.autoblog.nl/nieuws/nederland-loopt-200-miljoen-mis-door-verstappen-3501590?s=09

Nederland loopt 200 miljoen mis omdat Verstappen geen belasting betaalt.Max woont in Monaco en betaalt hij sinds zijn 18e geen cent aan inkomstenbelasting. En dat wringt een beetje voor Rutger Bregman, het geweten van fatsoenlijk links Nederland. De staat heeft niets gedaan, om dat geld te verdienen. Moeten we meelij met ze hebben, omdat ze niet kunnen stelen van Max?

Een beetje fatsoenlijk mens, zou het erg vinden, dat hij helemaal naar Monaco moet vluchten om geen belasting te hoeven betalen. Maar nee: niet Rutger, die vindt veel belasting betalen, zonder er een fatsoenlijke regering voor terug te krijgen, een aangeboren voorrecht van elke NLer.

Rutte over bedreigingen

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5386858/rutte-samenleving-mag-bedreigingen-niet-normaal-gaan-vinden?s=09

M. Rutte: Samenleving mag bedreigingen niet normaal gaan vinden.

spreidingswet

pensioenwet

wvb (Wet verplaatsing bevolking)

wpg alles wat niet hielp tegen corona staat nu in de wet: dus wet tbv levensgevaar bevolking.

Troost je Mark, dat vinden wij niet-VVD stemmers allang niet normaal meer. Vandaar dat je, toen je je Billen Brandde, op de Blaren moest zitten

Extinction rebellion

https://www.ad.nl/binnenland/bijna-1600-demonstranten-opgepakt-na-a12-blokkade-in-den-haag-40-activisten-mogelijk-later-vervolgd~a14e4c26/?s=09

extreemlinks is een tautologie.

Als ze zich nu es op de staat zouden richten (de grootste klimaatterrorist van het land: het land zelf), dan konden we de krachten bundelen. Maar nee, ze vallen het liefst het volk aan.

Verwachtingen van falende staat

https://www.ad.nl/binnenland/bijna-elke-dag-verdwijnt-er-een-kind-uit-de-asielopvang~aa9402f9/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F&s=09 Bijna elke dag verdwijnt er een kind uit de asielopvang. Van januari 2022 tot en met maart 2023 verdwenen in totaal 360 alleenstaande minderjarige vreemdelingen: 324 uit reguliere asielzoekerscentra en 36 uit (crisis) noodopvanglocaties.

Als Rutte’s staat zelfs diens kerntaak niet goed kan verrichten (asielopvang), wat kunnen we dan verwachten van randzaken, zoals gezondheid van mensen die hier al wonen?

De knoetwet

De #EU krijgt steeds meer Chineze trekjes. Op 25 augustus treed de #knoetwet (tegen #desinformatie) in werking. Gezien de stand der Nederlandse gerechtigheid, geldt die niet tegen gebroken #verkiezingsbeloftes. Maar de leugenaars gaan die vast wel tegen de burger gebruiken! #democratie!

Hard optreden of tikkie terug?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1196078411/rutte-verwacht-half-juni-migratiedeal-maar-kabinet-heeft-geen-mening-over-omlaag-brengen-instroom?s=09

De premier vindt dat hard moet worden opgetreden tegen dat soort gedrag (bussen slopen). „Er wordt hard opgetreden, maar het is niet zo dat daardoor nooit overlast is.”

Zoals hij blijft bewijzen, werkt hard optreden (agressie) niet. Tikkie t’rug: draai #de industrialisering van #asielopvang terug, plaats het in handen van burgers (die hebben het geld niet om zulke enorme hoeveelheden te lokken, dat normaliseert de instroom/filtert #gelukszoekers, beperkt overlast en verbetert dus acceptatie)

Ik snap het eindelijk!

Ik snap het eindelijk! #Rutte stuurt de Nederlandse #pensioengelden naar zuid-Europa, zodat de #pensionado’s megaan. Dan komt er in NL eindelijk woonruimte vrij voor #asielzoekers. Als je het vertikt om een fatsoenlijke oplossing te zoeken voor het #woningtekort, voor de mensen die al hier wonen, dan blijf je de toestroom hooghouden en jaag je andere mensen weg. Over falen gesproken.