Brief 2e kamer, mbt pandemiewet

Als reactie op de plandemiewet, stel ik voor deze brief te sturen aan elk kamerlid wat ervoor heeft gestemd.

Ps: ik geloof dat die wet door de minister zelf is ingediend, daarom: stuur zulks ook naar hem en de senaat.

Anders aan alle fractievoorzitters sturen, erst een beetje aanpassen

Geacht lid,

Ik heb begrepen, dat u heeft gestemd voor de pandemiewet. In die wet staat alles waarvan u weet dat het niet heeft gewerkt: jullie autoritaire zin botvieren op de burgers. Oftewel alles, waarmee de staat covid-19 heeft opgerekt tot minstens 2021. Dit kan ik alleen maar te ervaren als een poging tot democide. Doet overigens denken aan de >1/2 eeuw file incl. 1/4 eeuw Kyoto (& 1/8 eeuw Rutte, 5 jr huidig klimaatminister Jetten als kamerlid). Door voornoemde snapten we ook wel, dat igv een virusje, de staat het niet opeens,,zomaar, uit het niets, wèl goed voor had met de burger. Mocht het muntje niet vallen: zelfde geldt voor stikstof, asiel, Oekraïne, … eigenlijk het totaal.

U (-w collega’s) zeggen dat stikstof-beleid wordt gevoerd ogv computermodellen die de werkelijkheid nabootsen, Nu is het al decennialang bekend dat modellen de werkelijkheid zoals die buiten de politiek bestaat, niet benaderen. Zie de klimaatgrafieken, welke bewijzen dat CO2 geen invloed heeft op de temperatuur: https://youtu.be/pGJzc8zsxxQ, (filmpje duurt 9 minuten, sinds Kyoto in 1997 heeft u genoeg “9 minuten” gehad, om dit zelf uit te zoeken. Niet gedaan, wat genoeg zegt)

Maar goed: zonder volk om te regeren kan een regering niet bestaan. Dus: met alle pogingen ons uit te roeien, geeft het koninkrijk aan niet te willen bestaan. Als anarchist, dank ik u daar voor. Ik reken erop, dat u alle pogingen staakt, de schijn dat NL een levensvatbare democratie is hoog te houden. En zich nooit meer in de kamer zult begeven. Of is logische gevolgtrekking teveel gevraagd?

Dientengevolge hoeven wij ons aan geen enkele wet meer te houden.

Niet te vergeten: eenieder die na 1989, nog durft te pleiten voor een almachtige, bemoeizuchtige staat, doet daarmee afstand van de mensenrechten. Beseft u dat, voordat u zich weer op straat begeeft.

Met bevrijdde dank,

Published by

ludwigvanel

I am an author & an anarchist

Leave a comment